KÖKSCHEF REKRYTERAS TILL RADISSON BLU ARLANDIA!

Arbetsbeskrivning

Radisson Blu Arlandia är ett modernt och trevligt hotell beläget bara några minuter från Arlanda. Med fina konferenslokaler, pool- och relaxavdelning samt en utmärkt restaurang är hotellet ett bra val för exempelvis företagsevent och personer på resande fot. Till hotellets restaurang The Gate söker man nu en ny kökschef som framgångsrikt kan driva och förbättra verksamheten.
OM TJÄNSTEN:

The Gate tar emot ca 400 gäster från världens alla hörn och håller hög nivå på råvaror och rätter. I köket är man ca 10 personer som dygnet runt levererar förstklassiga måltider inspirerade av skandinaviska smaker. Restaurangen erbjuder frukost, lunch, à la carte, konferens- och festmåltider, samt en room-servicemeny.

Då köket saknat en fast kökschef under en tid så är det nu viktigt att finna rätt person för denna tjänst! Som ny kökschef ska du brinna för mat, service och kvalitet samt vara en tydlig och trygg arbetsledare. Din primära uppgift kommer att vara att bygga upp och styra arbetsgruppen i det dagliga arbetet och se till att det råder världsklass på maten som serveras samtidigt som personalen trivs och mår bra. Förutom att leda och fördela arbetet så utför du bl.a. daglig kontroll av produkterna, utvecklar menyn, ansvarar för kommunikationen med övriga delar av hotellet samt för budget och beställningar. Du ska coacha och motivera din personal och se till att man alltid har bästa möjliga service mot gästerna samt är ett sammansvetsat och drivet team som arbetar bra tillsammans mot gemensamma mål.

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas innan årsskiftet. Du blir anställd direkt av Radisson Blue Arlandia efter att Majola hanterat rekryteringsprocessen. Arbetstiderna är generellt dagtid, måndag-fredag, men helger och kvällar kan tillkomma då verksamheten vilar under ditt ansvar.



OM DIG SOM SÖKER:

För att vara aktuell för den här tjänsten ska du ha minst fem års arbetslivserfarenhet från hotell- och restaurangbranschen, varav minst tre som arbetsledare. Du ska vara en trygg och tydlig ledare med god organisationsförmåga och administrativa kunskaper. Det är viktigt att du är stresstålig och kan hantera snabba kast och hög arbetsbelastning, samt har skinn på näsan. Du ska ha ett genuint intresse för matlagning och gästservice och kunna motivera och utveckla ditt team. Det är viktigt att du är flexibel när det gäller schema och arbetstider och på ett prestigelöst sätt alltid är beredd att hoppa in där det behövs.


Som ny kökschef på Radisson Blu Arlandia får du en trevlig och händelserik arbetsplats med internationella gäster och full fart. Goda möjligheter att utvecklas inom koncernen finns då Radisson Blu Hotels & Resorts är en av världens snabbast växande hotellkedjor och du erbjuds friskvårdsmöjligheter, 30 dagars semester samt andra förmåner.


Ta nästa steg i din karriär och sök tjänsten nu!

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Martina Dietrich
08-600 35 00

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
  • Publicerat: 21 november 2016

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


Indisk Köksmästare

24 november 2020

Köksmästare till Restaurangenheten

Köksmästare till Restaurangenheten

20 november 2020

17 november 2020