Köksmästare

Arbetsbeskrivning

Köksmästare söks till Fazer Food Services AB, Södertälje.Fazer är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden och Baltikum, med uppgift att erbjuda god mat och kundanpassade servicelösningar.Företaget verkar i Norden, Estland, Lettland och Ryssland.I Sverige driver vi bland annat företagsrestauranger, konferensanläggningar, cafeer och bistron samt måltidstjänster inom utbildning, vård & omsorg.Fazer driver under varumärket Amica omkring 300 enheter och omsätter ca 1,5 mrd kronor Restaurang Sjökringlan, belägen vid Scanias huvudkontor i Södertälje, serverar dagligen runt 100 frukost, 700 lunch och ca 100 middagsgäster.Lunchutbudet består av två dagens rätt, dagens pasta, vegetariskt, soppa, tacobuffe, pizza samt SensAsian.Vi står inför en omorganisation och ska utveckla våra medarbetare för att säkerställa SMAKER och utöver det vanliga.Tycker du om utmaningar och delar våra värderingar Kunden i fokus, Samarbete och Utmärkt kvalitet?Vi söker en köksmästare som brinner för matlagning, inspiratör med flerårig erfarenhet av ledarskap.Tydlighet och ärlighet i ledarskapet samt förmågan att motivera personalen är viktiga egenskaper.Du är drivande och ser till att få saker gjorda, men har samtidigt god samarbetsförmåga.Ser du en utmaning i att vara en nyckelperson i ett spännande utvecklingsarbete?Då kan detta vara något för dig!Arbetet innebär att: - ha daglig kontakt med gästerna, ute i matsalarna, för att säkerställa att restaurangen lever upp till ställda förväntningar - ansvara för en hög och jämn kvalitet på maten med fokus på rena smaker - planera menyer, med anpassning till säsong, teman och kampanjer - ansvara för inköp och inventering - ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP - att vara delaktig i den dagliga produktionen - att du tillsammans med restaurangchef och biträdande restaurangchef har övergripande ansvar för personal samt personalplanering - tillsammans med restaurangchef och biträdande restaurangchef utveckla och förnya verksamheten samt att upprätta, genomföra och följa upp strategiska och ekonomiska planer - tillsammans med andra köksmästare i regionen, planera och utveckla regionens framtida kök och finnas som stöd och inspiratör för alla våra medarbetare Vi vill att du har: - Goda ledaregenskaper - Stor social kompetens, och hög empatisk förmåga - Gästfokus och en hög servicekänsla - Ett genuint matintresse och engagemang - God kontroll över kostnader och intäkter - Erfarenhet av för- och efterkalkylering - God planeringsförmåga - Förmågan att inspirera och initiera förändringar, samt att följa upp föreslagna åtgärder - Datorvana (Officeprogrammen) Schemalagd arbetstid dagtid, enligt överenskommelse, helg- och kvällsarbete kan förekomma.Månadslön enligt överenskommelse, avtal finns.Tillträde snarast.Välkommen med din ansökan senast 2010-10-28.Intervjuer kommer att ske löpande.

Sammanfattning

Liknande jobb


21 november 2023

18 november 2023

Köksmästare till FAVO Borås

Köksmästare till FAVO Borås

17 november 2023

Köksmästare

16 november 2023