Nu söker vi Souschefer till Gröna Lunds Tivoli

Nu söker vi Souschefer till Gröna Lunds Tivoli

Arbetsbeskrivning

Är du redo för nya spännande utmaningar? Då kan det här vara chansen för dig!

Visst är vi kända för snirkliga berg-och-dalbanor, snurriga karuseller och lustiga hus. Men för många av våra gäster är god mat och dryck lika uppskattat som häftiga attraktioner. Varje dag serverar vi tusentals smakupplevelser från världens alla hörn. Från smarriga biffar till svalkande drinkar. Nu söker vi Souschefer inför hösten och vinterns verksamhet.
 
Under hösten bjuder parken in till Oktoberfest, Halloween och så avslutar vi året med Stockholms största julbord, nu söker vi dig som kan jobba med start 1 oktober året ut.

Som souschef erbjuds du ett kul och omväxlande arbete som arbetsledare. Ditt huvudsakliga fokus under hösten och vintern kommer variera. Vid drift kommer du som souschef är att vara närvarande på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att din personal trivs. När parken håller stängt kommer ditt arbete vara mer fokuserat på att arbeta förberedande inför öppning av våra restauranger. I arbetet ingår en del administration som t.ex. beställningar, kontera fakturor samt tidsrapportering.

Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck, och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som Souschef eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift samt har datorvana. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Som ledare är du en entusiasmerande förebild och du trivs i en ansvarstagande roll.

Tjänsten är en visstidsanställning året ut med möjlighet till förlängning.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag, har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Kökschef Samuel Cabrera.

Varmt välkommen med din ansökan!



Om Gröna Lund

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 31 attraktioner, tio restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. Varje år har Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöks av ca 1,6 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Parks and Resorts är ett familjeföretag som investerar allt överskott i verksamhetens fortsatta utveckling.

Kontaktpersoner på detta företaget

Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Cecilia Palmberg, HR-specialist, rekrytering
   076-540 44 05
Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm,
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm, Rekryteringschef
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts

Rekryteringen Kolmården, Parks and Resorts

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Gröna Lund
  • 12 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 september 2021
  • Ansök senast: 30 september 2021

Besöksadress

Allmänna Gränd 4
None

Postadress

LILLA ALLMÄNNA GRÄND 9
Stockholm, 11521

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024