Souschef, Clarion Hotel Gillet

Arbetsbeskrivning

Vår målsättning är att bli Uppsalas bästa restaurang och vi arbetar mycket med att säkerställa vår kvalitet för att ständigt utvecklas.I vårt kök råder ordning och reda och vi visar därför gärna upp det för våra gäster!Souschef Clarion Hotel Gillet söker ett matlagningsproffs till vår restaurangverksamhet.Du är, förutom att du är glad,noggrann och har humor, professionell och personlig i ditt möte med gäster och kolleger.Din primära arbetsuppgift är att tillsammans med ditt team göra våra gäster än mer nöjda i såväl sin vardag som helgdag tillsammans med oss.Du kommer kunna vara med och påverka/utveckla vårt restaurangkoncept.Ditt fokus kommer framför allt ligga på a la carte för kvälls- och helgsittningar.Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid, varierande arbetstider.Sista ansökningsdag: 31 oktober.Låter det spännande?Vill du bli en del av en trygg och expanderande arbetsplats?FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN, klicka på länken under "Ansökan" nedan.Jobbet.se är ett rekryteringsföretag som också arbetar med jobbcoaching.Som medlem på Jobbet.se får du bland annat gratis jobb-sms som passar dig.Här hittar du lediga jobb, attraktiva arbetsgivare, personlighetstester, tips inför anställningsintervju och mycket annat.

Kontaktpersoner på detta företaget

Daniel Andersson
072-251 84 94
Agneta Andersson
063-57 47 25

Sammanfattning

Besöksadress

Smedsgränd 5 A
Uppsala

Postadress

Smedsgränd 5 A
Uppsala, 75320

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

14 maj 2024

Souschef, tillsvidare

14 maj 2024

Souschef

Souschef

13 maj 2024