Souschef till Bomans Hotell i Trosa

Arbetsbeskrivning

Bomans i Trosa är ett litet boutiquehotel med 32 rum, 8 mötesrum, matsal, festvåning och på somrarna öppnar vi portarna till Bomans Hamnkrog nere i hamnen.Vi har också byggt till 12 rum som stod färdiga i september.Verksamheten baserar sig främst på konferenser men vi har även mycket privatgäster och festvåningsverksamhet.Bomans har öppet året om.Du tar dig enkelt till oss, då det endast är 45 minuters bilfärd från Stockholm.Trosa ligger 3,5 mil från Södertälje, 4,5 mil från Nyköping och 7 mil från Stockholms City.Nu ska jag snart börja som Köksmästare på Bomans Hotell i Trosa.Då behöver jag en stark andre man i köket, en person som ska arbeta som Souschef och tillsammans med mig ansvara för kvaliteten i köket, menyer, arbetsledning, inköp och allt annat roligt som händer här.Som stark andre man har du fyllt 23 år och har några års vana från köket, gärna hotell och konferens.Du har ett brinnande intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå.Jag tycker det är positivt om du har tävlingsinstinkt, det har nämligen jag." Du söker tjänsten genom att gå in på http://service.easycruit.com och klicka på Souschef.I denna rekrytering samarbetar vi med SERVICE MINDED Ewa Toll

Kontaktpersoner på detta företaget

Kökschef Peter Sandqvist
015652500

Sammanfattning

  • Arbetsplats: BOMANS I TROSA AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 25 september 2009
  • Ansök senast: 25 oktober 2009

Besöksadress

Ö Hamnplan
None

Postadress

None
TROSA, 61930

Liknande jobb

VI SÖKER... EN SERIÖS SOUSCHEF

10 maj 2010

Souschef till Himlen

30 mars 2022

23 mars 2010