Souschef till Sandviks Bryggan

Arbetsbeskrivning

Om arbetsplatsen
Sandviks Bryggan är en restaurang belägen i den levande hamnen i Sandvik på norra Öland. Med havet som närmaste granne erbjuder vi våra gäster god mat, dryck och en avslappnad atmosfär i en av Ölands mest omtyckta kustmiljöer. Restaurangen är relativt nystartad och har sedan sommaren 2025 byggt upp ett starkt rykte bland både lokalbor och besökare. Hos oss får du arbeta i ett engagerat team där kvalitet, gemenskap och matglädje står i fokus.
Arbetsuppgifter
Som souschef är du den näst högsta kocken i köket och fungerar som restaurangchefens högra hand. Rollen innefattar både operativa och administrativa arbetsuppgifter för att säkerställa att köket fungerar effektivt och smidigt.
Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
Dagligt arbete i köket och matlagning


Planering och organisering av köksarbetet


Ansvar vid kökschefens frånvaro


Säkerställa kvalitet, hygien och rutiner


Samarbete med restaurangchef och övrig personal


Bidra till utveckling av menyer och arbetssätt

Vi söker dig som
Har erfarenhet som kock, gärna i en ledande roll


Är ansvarstagande, strukturerad och stresstålig samt har erfarenhet av att arbeta långa arbetspass


Har god samarbetsförmåga och tydliga ledaregenskaper


Har god kunskap om livsmedelshygien och köksrutiner


Talar svenska och/eller engelska

Vi erbjuder
Säsongsanställning


Arbete i en nystartad restaurang sedan sommaren 2025


Möjlighet att utvecklas i en ledande köksroll


Lön enligt överenskommelse

Anställningsform: Säsongsanställning
Startdatum: 1 april 2026 till September 2026
Flexibelt startdatum: Ja
Yrke: Souschef

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sandviks Brygga LÖTTORP
  • 4 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 december 2025
  • Ansök senast: 5 januari 2026

Postadress

Sandvik Hamn
LÖTTORP, 38770

Liknande jobb


VI SÖKER... EN SERIÖS SOUSCHEF

10 maj 2010

Souschef till Himlen

30 mars 2022

23 mars 2010